BESTEL KWALITEIT VOOR UW BETON of STABILISÉ

Beton of stabilisé van de allerbeste kwaliteit nodig? Lavano heeft zijn eigen labo en productie. Dit waarborgt de beste kwaliteit. En hebt u heel snel stortbeton nodig, dan bent u welkom in onze betoncentrale te Moeskroen.

Image module

EERSTEKLAS STABILISÉ EN STORTBETON

Lavano is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van stabilisé (zandcement) en stortbeton. Kwaliteitstests gebeuren in ons eigen labo. Voor zandcement kiest u een samenstelling gebaseerd op klassiek zand of op recuperatiezand.  Voor mager beton hebt u een kwaliteit op basis van kalksteen/gravier of gebroken betonpuin. Zelf stortbeton afhalen? Kom naar onze betoncentrale te Moeskroen van maandag tot vrijdag tussen 6:30 en 16:30 of op zaterdagvoormiddag tussen 7:00 en 11:00.

WAAROM KIEZEN VOOR LAVANO?

Beton en stabilisé zijn voor elke bouwprofessional uitermate belangrijk. Daarom let Lavano scherp op de samenstelling. Zo gebruiken we een deel van het gerecycleerde meng- en betonpuin voor de productie. We voegen er vervolgens cement aan toe. We testen het resultaat in ons eigen labo en laten ook externe analyses uitvoeren. Zo zijn we er zeker van dat de puingranulaten voldoen aan uw standaardbestek. En dat u de kwaliteit krijgt die u van ons verwacht.

Image module

WIE IS LAVANO?

Lavano maakt deel uit van de Lavaert Group, gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken, containerverhuur, recyclage, compostering en inrichting en onderhoud van sportvelden. De expertise van Lavano is gebaseerd op de professionele recyclage van bouw- en sloopafval. Deze grondstoffen worden hergebruikt met respect voor het milieu en de hoogste kwaliteitsnormen.
Lavaert Group omvat vier bedrijven: Lavaert (containerdienst), Lavatra (verwerking bouw- en groenafval), Lavagro (grond- en afbraakwerken) en Lavano (afbraak en recyclage).