Containerdienst Kortrijk | containerverhuur, afvalcontainer, afzetcontainer

voor bouwafval, steenpuin, groen, grond en gemengd afval

Particulier, bedrijf of professionele aannemer: bij Lavaert Containers huurt u altijd voordelig de meest geschikte container. U vult de containers van 10m3 of 20m3, wij halen uw afval op en verwerken het volgens de wettelijke milieunormen. Vandaag besteld is morgen geleverd. Huur slim uw container.

  • Vandaag besteld: morgen geleverd.
  • Aantrekkelijke prijzen.
  • Eigen recyclagesites in Menen en Mouscron.
  • Stipte service.
  • 45 jaar ervaring.
  • Ook op zaterdagvoormiddag.
Image module

OVER LAVAERT CONTAINERS

We hebben de knowhow en de ondervinding om eender welk pand vakkundig af te breken. Onze ruime ervaring met het slopen van constructies uit staal of beton speelt enkel maar in uw voordeel: de uitvoering gebeurt efficiënt en altijd op schema. Lavagro heeft als lid van de Lavaert Groep bijzondere aandacht voor alle milieuaspecten. Daarom bekijken wij op voorhand en bij elke projectanalyse welke materialen wijzelf kunnen recycleren. Recyclage gebeurt op ons eigen site. Ook verwijdering en transport van asbesthoudend materiaal behoort tot onze expertise. We zijn vergund en onze medewerkers krijgen in deze materie permanente bijscholing zodat ieders veiligheid verzekerd blijft.

WELKE CONTAINER WILT U HUREN?

Lavagro is ook in grondwerken gespecialiseerd. Moet u grond laten uitgraven voor uw nieuwbouwproject? Zijn nivelleringswerken van uw terrein nodig? Of u wenst een oprit aan te leggen? Of een sportterrein? We beschikken over de nieuwste materialen: wielladers, mobiele kranen, rupskranen, laserapparatuur, een vloot krachtige vrachtwagens. Onze kennis van de milieuwetgeving waarborgt dat de aangevoerde grond, zand of andere bodemmaterialen in overeenstemming is met de recente regelgeving.

Image module